Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2013 09:06 - Лиляна Павлова: Решението на Министерски съвет за пренасочване на 20 милиона лева граничи с популизъм
Автор: evhbg Категория: Новини   
Прочетен: 918 Коментари: 0 Гласове:
1



Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова заяви: "Решението на Министерски съвет за пренасочване на 20 милиона лева граничи с популизъм, от който всички трябва да бягаме. Голяма изненада за мен в негативна посока е решението на правителството именно 50%, или 20 млн. лв., от отпуснатите помощи да бъдат за сметка на инвестициите в инфраструктура. Това е в разрез с поетия ангажимент от служебното правителство, че даването на тези помощи няма да е за сметка на инфраструктура". 
"Ако разгледаме отнетите 20 млн. лева, които са насочени за изграждането на големите автомагистрали „Хемус" и „Марица", ще открием преки и косвени загуби за държавния бюджет, като това ще намали и реалния ефект от тези помощи. Нека да го обясним така - при известни инвестиции в строителство на инфраструктура, особено сега, в пика на строителния сезон, големите фирми, които изграждат магистралите, предоставят работа на голям обем от работници", обясни Лиляна Павлова.



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: evhbg
Категория: Новини
Прочетен: 251334
Постинги: 80
Коментари: 19
Гласове: 78
Спечели и ти от своя блог!
Архив